Skip to content

 

Vi tror på en helhedstilgang med mennesket i centrum og med en klar lederskabs tilgang. Derfor arbejder vi både strategisk på ledelsesniveau og helt praktisk ved at skabe en klar eksekverbar strategi. Samtidig sikrer vi, at du har et handlingsparat team og en god ledelsesdialog med din ledergruppe og bestyrelse.

Rådgiverne hos lighthouse har alle stor erfaring med effektiv mobilisering og eksekvering af forandring og strategier, både som ledere selv – og via rådgivning af andre.

Læs mere om de enkelte rådgiveres erfaringer og kompetencer.


Jens Petersen, Partner

(+45) 30 18 88 81
jp@lighthouse-consulting.dk

“Det er med vores handlinger, at vi skaber resultater, og når vi er mange, som handler ud fra en fælles forståelse af mål og en fælles lyst til at skabe resultater, så er det, at vi for alvor kan gøre en forskel.”

Linkedin

Peter Hvarness, Leading partner

(+45) 2011 4570
ph@lighthouse-consulting.dk

“Med fokus på mennesket bag toplederen finder vi gennem dialog frem til nogle udviklingspunkter både i lederskabet og for virksomheden – som leder handler det om at skabe mening.”

Linkedin

Michael Bloch, Partner

(+45) 31 34 01 43
mb@lighthouse-consulting.dk

”Det handler om at have en moderne tilgang til lederskab, hvor der skabes mening og transparens omkring forandringerne – gennem mobilisering af organisationer og mennesker.”

Linkedin

Thomas Tuborg, Executive leadership coach

(+45) 25 29 23 58
Tt@lighthouse-consulting.dk

“Ledelse er at skabe noget i relation med andre. Derfor er din evne til at indgå i relationer afgørende for effekten af dit lederskab, hvad enten det er at skabe strategi, implementere forandringer eller sikre resultater og trivsel gennem din daglige ledelse. Bevidst at arbejde med at øge effekten af dit og dit teams lederskab, skaber både bedre resultater og øget trivsel for jer og jeres medarbejdere”

Linkedin

Pernille Løvengreen, Executive management advisor

 (+45) 53 54 70 09
pel@lighthouse-consulting.dk

”Ledelsen lykkes, når den formår at skabe en tillidsbaseret kultur, så medarbejdere tør… at fejle og komme tilbage og prøve igen. En forudsætning for forandringer, innovation og kundedrevet-udvikling.”

Linkedin

SamarbejdspartnereKristian Bluff, Innovation & workshop facilitator

(+45) 40 93 11 33
kristianbluff@motivates.eu

“Udvikling kræver, at du kommer ud af din “comfort zone”. Mærk hvor du ikke kan bunde. Det kræver, mod, motivation og en kreativ legeplads, hvor dit team tør at forme løsninger. “

Linkedin

Sofus Clemmensen, Agile programme manager & trainer

(+45) 2969 0169
sc@givers.dk

”At skabe så megen forretningsmæssig effekt med så få midler som muligt, er i bund og grund det det handler om for virksomheder i udvikling – især når forretningsmæssig effekt materialiseres i form af merværdi til slutkunden.”

 Linkedin

 

Kontakt os


Du er altid velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende snak.

lighthouse consulting
Kongevejen 272 A (via Hjortholmsvej)
2830 Virum

Telefon: (+45) 7028 3222
Email: info@lighthouse-consulting.dk
Linkedin
CVR-nr.: 3421 9206