Skip to content

“Lighthouse lytter til mig og skræddersyer derefter en proces, der passer til mig”

“Det har været en god proces, og jeg føler mig i høj grad som ejer af processen og projektet”

jens-munch-holst_unipension

Jens Munch Holst
CEO MP pension

Lighthouse finder konstruktive løsninger

I MP pensions ledelse gik vi med overvejelser om en forretningsmæssig rejse, som ville ændre hele forretningsmodellen og kræve en helt ny forretningsplatform. Vi stod over for at præsentere disse overvejelser for bestyrelsen, og det var vigtigt at få gjort dette på den helt rigtige måde. Jeg kontaktede derfor Lighthouse for at få noget sparring. Gennem direkte, ærlig dialog og visualiseringer blev jeg udfordret af dem og fik tankerne på plads. Dialogen resulterede i en god præsentation og en storytelling, der understøttede. Det var en god og effektiv proces med feedback begge veje, og den gav det ønskede resultat.

Vi fortsatte derfor med at bruge Lighthouse som sparringspartner for topledelsen i forbindelse med de næste trin i rejsen, vi er på. I ledelsen havde vi forskellige tilgange og så flere forskellige veje, men Lighthouse er gode til at lytte og slå til og holde fast i vigtige pointer. På den måde hjalp de os med at finde en vej, som alle kunne stå bag. Lighthouse fungerer som en ligeværdig dialogpartner – ikke bare en traditionel facilitator. Lighthouse var og er en katalysator fos os og får mere ud af os, end vi selv vil kunne finde frem.

Lighthouse har en evne til at tiltrække nogle excellente kompetencer, og de har et stort og stærkt netværk, de kan trække på. Det har været et aktiv i afdækning af kompetencebehovene og har hjulpet i vores igangværende rekrutteringsproces med at finde de rigtige medarbejdere til at understøtte vores rejse. Lighthouse har selv undervejs i processen været gode til at sætte det rette hold fra deres side til de enkelte opgaver. De giver en individuel løsning, som passer til Unipension.

Unipension er ved at gå fra en driftsorganisation til en drifts- og udviklingsorganisation, og der har vi i ledelsen haft stor nytte af Lighthouse og deres kreative processer. Resten af organisationen har været positiv og vil gerne være med, og i ledelsen føler vi et stort ejerskab. Derfor er det hele organisationen i fællesskab, som fører tingene ud i livet.

Vi kan sagtens forestille os, at vi kommer til at bruge Lighthouse fremadrettet, for vi sætter stor pris på deres grundlæggende tankegang om at aflevere viden i organisationen i stedet for blot at tænke i fremtidig fakturering.