Skip to content

remi-nodet_exerp

Rémi Nodet
CEO Exerp ApS

Exerp er en dansk succesvirksomhed, som sælger og servicerer en IT platform til effektiv drift af førende fitness- og helsecentre. Systemet varetager styring af medlemskaber, booking af aktiviteter, ressourcer, økonomi, rapportering, kommunikation m.v.

Ud fra et ønske om yderligere vækst faciliterede Lighthouse Consulting det nyetablerede lederteam fra Exerp igennem et mobiliseringsforløb, som resulterede i en struktureret dog dynamisk handlingsplan, et overskueligt årshjul og en afstemt beslutningsramme – alt sammen udarbejdet med mennesket i fokus.

Det er fantastisk med en fælles forståelse og scope på opgaven – vi har nu et samlet billede af rejsen og en ambition, der er delt af alle. Det har været en rigtig god proces og dejligt at vi er kommet så langt i forløbet fra de indledende interviews til en konkret plan. Der har været gode diskussioner, og vi er blevet udfordret som ledere, både med praktiske planer (inkl. ressourcer og tidsestimater) og mere følelsesmæssigt med gode værktøjer. Det har været sjovt, og det har været rart at være sammen om andet end hverdagens problemer. Vi står med en fælles plan over flere faser, og vi har en plan for i morgen.

Læs mere om casen her